18s · Yalova · 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI BÜYÜK BİR COŞKU İLE KUTLANDI

23 Nisan 2024
Bu sene ilk defa Esenköy Kapalı Spor Salonumuzda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına ilgi oldukça büyük oldu.
4 ayrı ana sınıfı öğrencilerinin gösterilerinin yanı sıra 1,2,3,4 ve orta okul öğrencilerinin yaptığı gösteriler izleyicilerin beğenisini topladı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına ayrıca Esenköy Belediyesi Başkanı Mehmet Temel , Esenköy Karakol Komutanı Gürkan Demir, Esenköy Hizmet İçi Eğitim Müdürü Avni Çelik, Esenköy Adnan Kaptan İlk-Orta Okul Müdürü Eyyüp Mutlu, Belediye Meclis Üyelerimiz Erdem Küçük, Ramazan Başboga, Seda Alacalı, Seçkin Kaya ve Mustafa Doğuş Balcı katılım Gösterdi.