BELEDİYE BAŞKANIMIZ MEHMET TEMEL ESENKÖY ADNAN KAPTAN İLK-ORTA OKULUNDA DÜZENLENEN KİTAP İMZALAMA ETKİNLİĞİNE KATILDI

23 Şubat 2024
Milli Eğitim Bakanlığının düzenlemiş olduğu ''Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' kapsamında, öğrenciler yazarlarla buluşmaya devam ediyor. Yazar ve Astrolog Dr. Sabiha TUNCEL GÜÇTEKİN, İlkokul öğrencilerine söyleşi yapıp imzalı kitap hediye etti. Etkinliğe Belediye Başkanımız Mehmet Temel'in yanı sıra Milli Eğitim Bakan Danışmanı Nuri Güçtekin, Çınarcık Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak, İlçe Şube Müdürü Abdulkerim Özkök ve Okul Öğretmenleri katıldı.
Ayrıca Belediye Başkanımız Mehmet Temel'e Okul Bahçesine girer girmez çocukların sevgi seli ile karşılaştı. Başkanımızın etrafını saran okul çocukları uzun süre Başkanımızı bırakmadılar..