Belediye Başkanmız Mehmet Temel 2020 Yılı Kutlama Mesajı

Belediye Başkanmız Mehmet Temel 2020 Yılı Kutlama Mesajı

31 Aralık 2019

Belediye Başkanımız Mehmet Temel, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkanımız Mehmet Temel, yeni yılın ülke ve millet için hayırlara vesile olmasını dileyerek,

yeni yılda birlik ve beraberlik anlayışının daha da artması temennisinde bulundu.

Belediye Başkanımız Mehmet Temel, mesajında "Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık.

Esenköy’ümüz için önemli projeleri hayata geçirdiğimiz 2019 yılının ardından, yeni yılda da hizmetlerimize devam edeceğiz.

Yeni yılda halkımızın hizmetine sunmaya çalışacağımız projelerimizin heyecanını şimdiden yaşıyoruz.

2020 yılında da bundan önceki dönemde de olduğu gibi hemşerilerimiz için çalışmaya, üretmeye ve Esenköy’ümüzü birlikte güzelleştirmeye devam edeceğiz.

Beldemizi daha güzel ve daha modern hale getirmek için tüm personelimizle çalışmaya bu yılda devam etmenin arzusu içerisindeyiz.

Bu duygu ve düşüncelerimle; 2020 yılının ülkemiz ve tüm insanlık için umut, huzur, dostluk ve barış getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlar,

tüm hemşerilerime en içten sevgi ve saygılarımı sunarım" ifadelerini kullandı.