BÜYÜKLERİMİZİ ZİYARET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ

BÜYÜKLERİMİZİ ZİYARET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ

2 Ocak 2024
Belediye Başkanımız Mehmet Temel’in talimatı üzere Beldemiz MHP Kaçep (Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları) üyeleri ve Belediye çalışanlarımız Beldemizde ikamet eden büyüklerimizi ziyaret etmeye devam ediyor.
Büyüklerimize hal hatır sorarak sohbet eden hanımlar, aynı zamanda istek ihtiyaç ve talepleri de öğrenerek Mehmet Başkanımıza iletiyorlar.
Böyle bir çalışmayı daha önce Covid-19 döneminde de yapan, Beldemizdeki tüm evleri gezerek istek ihtiyaç ve talepleri Belediye Başkanımız Mehmet Temel’e ulaştıran ve birçok sorunun giderilmesinde yardımcı olan MHP Kaçep üyelerine teşekkürlerimizi sunarız.
Belediyelerimizdeki listelerimizde eksiklerimiz olabiliyor maalesef. Bu sebeple kapısını çalamadığımız hal hatır soramadığımız büyüklerimiz muhakkak olacaktır. Bizler bunun yaşanmaması için elimizden geleni yapacağız.
Sizler de Belediyemiz 0226 243 60 21 nolu numaramızı arayarak veya sosyal medya sayfamıza mesaj yollayarak bize ulaşabilir ve davet edebilirsiniz.