ÜRETEN KADINLARIMIZA HİZMET

ÜRETEN KADINLARIMIZA HİZMET

23 Temmuz 2021
Üreten Kadınlarımıza Hizmet
Belediye Başkanımız Mehmet Temel seçim vaatlerini bir bir yerine getiriyor.
Başkanımızın seçim öncesi üreten kadınlara halk pazarı yeri kuracağız sözü bugün yapılan açılış töreni ile faaliyete geçti.
Esenkoy Mhp Kadın Kollarının emekleri ile hayata geçirdiği üretimi teşvik amacıyla açılan halk pazarımızın açılışı bu akşam Belediye Başkanımız Mehmet Temel, Başkanımızın kıymetli eşi, Esenköy MHP Kadın Kollarımız, Değerli büyüğümüz Nazım Küçük, Başkan vekilimiz Erdem Küçük, Karakol Komutanımız Gürkan Demir ve kalabalık misafirlerimiz eşliğinde yapılmıştır.
Bu proje ile Kadınlarımızın kendi el emekleriyle ürettikleri ürünler tezgahlarda yerini almış ve aile bütçelerine katkı sağlanması amaçlanmıştır. Hiç bir beklenti ve karşılık beklemeden açılan bu halk pazarı üreten kadınlarımıza hayırlı olsun.
Başkanımız ve beraberindeki misafirlerimiz tüm tezgahları gezerek hem alışveriş yaptı, hem de hayırlı olsun dileklerinde bulundu.