ZİYARET

ZİYARET

11 Ocak 2024
TBMM Balıkçılık ve Su Ürünleri Araştırma Komisyonu Esenköy’de incelemelerde bulundu.
TBMM Balıkçılık ve Su Ürünleri Araştırma Komisyonu üyeleri, Marmara Bölgesi’nde yapılan çalışma çerçevesinde Yalova’ya geldi. Komisyon üyeleri kentte ilk olarak geçtiğimiz aylarda fırtınadan zarar gören Çınarcık ilçesi ve Esenköy beldesindeki balıkçı barınaklarında incelemelerde bulundu. Komisyon üyelerine Vali Vekili Mehmet Bahattin Atçı, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık İlçe Karakol Komutanı Mustafa Koçak, Esenköy Belde Karakol Komutanı Gürkan Demir ve Esenköy Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Kadir Usta eşlik etti.
Programlara komisyon üyeleri AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci ve CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz de katıldı.