BELEDİYE BAŞKANIMIZ MEHMET TEMEL, BELEDİYEMİZDE Kİ KADIN ÇALIŞANLARIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

8 Mart 2024
Belediye Başkanımız Mehmet Temel
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü münasebeti ile Belediyemiz bünyesine çalışan Kadın personeli Başkanlık makamında ağırlayarak, çiçek verdi.
Belediye Başkanımız Mehmet Temel, "Sizler cennet meleklerisiniz, sizler bizim baş tacimizsiniz diyerek, Kadın bir gün değil her gün hatırlanmalıdır; kadınlar günümüz umutla dolu yarınlara olsun.
Dünyanın yarısını kadınlar oluşturur, diğer yarısını da kadınlar yetiştirir." dedi.
Başkanımız Mehmet Temel'e ayrıca Başkan Vekilimiz Davut Pekmez, Mhp Meclis üyesi Mustafa Doğuş Balcı ve Belediye Başkanımız kıymeti eşi Selma Temel'de eşlik ettiler.