Esenköy Belediyesi

ESENKÖY BELEDİYE BAŞKANIMIZ MEHMET TEMEL BU GÜN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ NEDENİYLE BELDEMİZDE EMEKÇİ KADINLARINA ZİYARETTE BULUNDU

Geri

ESENKÖY BELEDİYE BAŞKANIMIZ MEHMET TEMEL BU GÜN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ NEDENİYLE BELDEMİZDE EMEKÇİ KADINLARINA ZİYARETTE BULUNDU

8 Mart 2024
Belediye başkanımız Mehmet Temel MHP Kadın Kolları ile birlikte ilk olarak beldemiz Esenköy Adnan Kaptan İlk ve Ortaokulunda ziyarette bulundu. Okula girer girmez küçük çocukların ve öğrencilerin sevgi gösterileri ile karşılaşan ve uzun bir süre yürümekte zorluk çeken belediye başkanımız Mehmet Temel çocuklar ile kucaklaşarak onların sevgisine maruz kaldı ve bu durumdan da gayet mutlu oldu.
Belediye başkanımız Mehmet Temel, MHP Kadın Kolları ile birlikte okulda bulunan öğretmenler odasında okul müdürü Eyüp Mutlu ve öğretmenlerle birlikte pasta kesimi yaparak tek tek bütün öğretmenlerin 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı. Kutlamanın ardından geçtiğimiz günlerde Yalovanın en prestijli ödüllerinden olan My Yalova Vizyon’dan almış olduğu Yılın Eğitime ve Çocuklara Destek Veren Belediye Başkanı ödülünü okul müdürüne ve öğretmenlere armağan etti.
Okuldan hemen ayrılmayan Belediye Başkanımız Mehmet Temel okulda bulunan öğrencileri ziyaret ederek onlarla bir süre sohbet etti. Minik öğrencilerimizin belediye başkanımıza hazırladıkları güzel sürpriz karşısında başkanımız çok mutlu oldu.
Okuldan ayrıldıktan sonra Eski Belediye Binasındaki Belediye Başkanımız Mehmet Temelin katkılarıyla düzenlenen Halk Eğitim Müdürlüğüne bağlı Kadın kursiyerlerine ve Hizmet içi eğitim Tesislerine ziyarette bulunarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.